[VIDEO] Heel Pijnacker op pad voor jaarlijkse Jaarmarkt in Pijnacker Centrum

[VIDEO] Heel Pijnacker op pad voor jaarlijkse Jaarmarkt in Pijnacker Centrum

De jaarlijkse jaarmarkt in het centrum van Pijnacker was wederom een groot succes. Onder een stralende zon trok de markt een flink aantal bezoekers van alle leeftijden, die genoten van een breed scala aan activiteiten en kraampjes.

Aan de kids was gedacht
Voor de jongste bezoekers was er volop vertier met spannende activiteiten zoals bungeejumpen, een draaimolen en het traditionele eendjes vangen. De lachende gezichten en enthousiaste kreten getuigden van het plezier dat de kinderen beleefden.

De nieuwste trends
Ook voor de oudere bezoekers viel er genoeg te beleven. De jaarmarkt bood een gevarieerd aanbod van kraampjes met de nieuwste kleding en accessoires, waardoor de bezoekers de laatste trends konden ontdekken en aanschaffen.

Uiteraard ontbraken ook de culinaire hoogstandjes niet. Van verfrissende drankjes tot smaakvolle hapjes, de jaarmarkt voorzag in alle behoeften. Bezoekers genoten van heerlijke versnaperingen terwijl ze door het levendige centrum wandelden.

Heel Pijnacker trekt er op uit
De jaarmarkt in Pijnacker heeft wederom bewezen een evenement van formaat te zijn, waar jong en oud samenkomen voor een dag vol plezier en ontdekking.

Jaarmarkt IMG_8375 IMG_8377 IMG_8384 IMG_8388 IMG_8393 IMG_8404 IMG_8407 IMG_8410 IMG_8419 IMG_8422 IMG_8445 IMG_8481 IMG_8521 IMG_8589 IMG_8610 IMG_8616
<
>
Jaarmarkt Pijnacker - Feel Good Radio