Krijg financiering voor je creactieve idee tijdens de Pitch Parade

Krijg financiering voor je creactieve idee tijdens de Pitch Parade

Trias, centrum voor de kunsten, organiseert op vrijdag 5 juli de Pitch Parade, een project voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar die vol zitten met creatieve ideeën.

Financiële bijdrage voor je idee
De Pitch Parade is jouw kans om met een financiële bijdrage je project uit te voeren. Of je nu een eigen festival of dancebattle wilt organiseren, kunst wilt maken of een ander geweldig idee hebt, de Pitch Parade is er om jou te helpen. We willen jouw ideeën ondersteunen om een positieve impact te hebben in jouw gemeente. Per gemeente is er maar liefst € 5.000 beschikbaar gesteld, met een maximum van € 2.500 per project.

Grijp je kans
Kan je gemeente jouw ideeën goed gebruiken? Wil je graag een eigen festival organiseren, een community garden starten, een leesclub beginnen of een ander geweldig initiatief tot leven brengen? Grijp dan je kans in de Pitch Parade om met financiering je eigen project te organiseren.

De Pitch Parade, editie Rijswijk vindt plaats op vrijdag 5 juli bij Trias in het Huis aan de stad Rijswijk, aanvang: 19.00 uur. Meer info op pitchparade.nl