Tennis op het mooiste plekje van Rijswijk bij Tennisvereniging Te Werve

Tennis op het mooiste plekje van Rijswijk bij Tennisvereniging Te Werve

Midden in de prachtige omgeving van Park Te Werve, direct aan het water en omgeven door bossen, ligt Tennisvereniging Te Werve. Deze unieke locatie biedt een oase van rust in de drukte van alledag. Met een gezellig clubhuis, Het Paviljoen, waar je na een intensieve tennissessie kunt genieten van een hapje en een drankje, vormt TV Te Werve een ontmoetingsplek voor tennisliefhebbers van alle leeftijden en niveaus. De vereniging organiseert regelmatig activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen, van jeugd en senioren tot veteranen, wat bijdraagt aan een hechte en actieve gemeenschap waarin iedereen elkaar kan leren kennen.

Tennis het hele jaar door
Bij TV Te Werve kun je het hele jaar door tennissen dankzij de acht nieuwe all-weather banen, allemaal voorzien van ledverlichting voor avondwedstrijden. Naast deze banen biedt de club een speciale jeugdhoek met twee kleine banen en een tennismuur, waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met tennis via het Tenniskids concept van de KNLTB. Voor zowel competitiegerichte spelers als recreanten is er veel te beleven; de tennisschool biedt trainingen op diverse niveaus en de club neemt deel aan landelijke en districtscompetities.

Screenshot Screenshot Screenshot
<
>
Screenshot

Recreanten kunnen meedoen aan interne activiteiten zoals de toss-avond, laddercompetitie en inloopochtenden. Tennis verbindt mensen door sportiviteit en respect, wat het een toegankelijke en sociale sport maakt voor iedereen. Kom gerust langs of kijk op www.tvtewerve.nl voor meer informatie.

Er staan ook de nodige activiteiten gepland bij Tennisvereniging Te Werve:

  • Zondag 23 t/m zondag 30 juniClubkampioenschappen
  • Woensdag 3 t/m zondag 7 juli Jeugdclubkampioenschappen
  • Zaterdag 10 t/m zondag 18 augustusOpen Toernooi Te Werve