Derde Helft Cup speelt voor Stichting Buurtgezinnen

Derde Helft Cup speelt voor Stichting Buurtgezinnen

Zaterdag is weer de jaarlijkse “derde helft cup”, het 7×7 voetbaltoernooi bij Semper Altius voor de senioren. Van 12.00-16.00 uur zijn er verschillende wedstrijden te bekijken op sportpark Hoekpolder.

Echte mannen
Al enkele jaren wordt er niet alleen gevoetbald, gelachen en een drankje genuttigd op het terras maar laten de mannen hun hart spreken en worden er donaties gedaan voor een goed doel. Zo is er de afgelopen jaren aandacht besteedt aan onder andere Stichting Lotje, de Voedselbank, Kamers met Aandacht en het Ronald McDonald Huis.

Stichting buurtgezinnen
Dit jaar wordt gespeeld voor Stichting Buurtgezinnen. De club wil deze stichting ondersteunen om het goede werk voort te zetten. De mannen gaan de benen uit hun lijf lopen voor deze stichting iedereen is welkom om ze aan te moedigen. Het belooft een prachtige dag te worden.

Voor wie
In ieder gezin zit het weleens tegen. Soms duurt zo’n periode te lang en stapelen problemen zich op. Denk aan gezinnen waar sprake is van een scheiding, waar één van de ouders kampt met gezondheidsproblemen of waar één van de kinderen extra zorg nodig heeft. Zeker als er geen sociaal netwerk is waarop een gezin kan terugvallen, is extra informele ondersteuning heel welkom. Voor deze gezinnen is er Stichting Buurtgezinnen.