Benzinestation BP aan JC van Markenlaan overvallen

Benzinestation BP aan JC van Markenlaan overvallen

Het BP benzinestation op de hoek van de J. C. van Markenlaan met de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk is maandagochtend rond 7:00 uur overvallen.

Gewelddadige actie
Een nog onbekende dader wist toe te slaan terwijl klanten bij de pomp stonden. Het incident zorgde voor een schok bij de aanwezigen. Er zijn geen gewonden gevallen tijdens de gewelddadige actie. Het is onduidelijk of de overvaller buit heeft weten te maken.

Onderzoek door politie
De politie van Rijswijk is inmiddels een onderzoek gestart en roept eventuele getuigen op zich te melden. De recherche doet sporenonderzoek. Er is voor zover bekend nog niemand aangehouden. Op zondag 1 november 2020 werd dit benzinestation ook al overvallen.