Don Bosco zoekt hulp voor Vakantiebos in augustus

Don Bosco zoekt hulp voor Vakantiebos in augustus

Elk jaar is het drie weken lang feest bij Don Bosco tijdens het Vakantiebos. Dit jaar start het evenement op 5 augustus. Ruim 200 kinderen staan te trappelen om hun elke dag leuke activiteiten te doen, en om dit mogelijk te maken zoekt Don Bosco nog een aantal enthousiaste jongeren vanaf 18 jaar om te helpen bij de activiteiten.

Positieve energie
Ervaring is geen vereiste, maar positieve energie wel! Het programma zit vol met leuke activiteiten zoals waterspelletjes, sportieve uitdagingen, theater, bakken en spannende verhalen. Voor de tieners is er zelfs een paar dagen kamp gepland. Don Bosco is op zoek naar jongeren die tussen 5 en 23 augustus minimaal drie dagen per week beschikbaar zijn.

Vergoeding voor werkzaamheden
In ruil voor je inzet krijg je een prima vergoeding en de kans om deel te nemen aan allerlei leuke workshops en activiteiten. Werken bij het Vakantiebos is namelijk niet alleen een feestje voor de kinderen, maar ook voor de begeleiders. “Bovendien ga je naar huis met waardevolle ervaring, een mooie aanvulling op je CV en misschien zelfs nieuwe vrienden. Dus ben jij of ken jij iemand die professioneel watervechter of knutselkoning(in) wil worden? Stuur dan wat meer info over jezelf naar isabel@donboscorijswijk.nl”, aldus Isabel van Don Bosco.