Kom jij stage lopen bij onze redactie?

Kom jij stage lopen bij onze redactie?

Ben je op zoek naar een stageplek voor je mediaopleiding na de zomervakantie? Dan hebben wij wellicht een interessante mogelijkheid voor jou. Onze redactie begeleidt elk jaar studenten die hun ervaring in het veld komen opdoen. Ook dit seizoen hebben we weer stageplekken beschikbaar binnen onze interactieredactie. Een stage bij onze redactie is uitdagend en biedt je meteen veel verantwoordelijkheid. Bovendien krijg je uitstekende begeleiding.

Dynamische stage
Stagelopen bij Rijswijk.tv is niet alleen op de redactie zitten en berichten maken, maar je gaat ook op pad met een microfoon en een cameraman of vrouw. Samen maak je de mooiste reportages in de regio. Je hebt de vrije hand in wat je wil verslaan omdat er veel ruimte is voor eigen inbreng en vernieuwende visie.

Neem vandaag nog contact op
Natuurlijk krijg je een stagevergoeding, leuke collega’s en een fantastische werkplek met vrijdagmiddagborrel! Ben jij of ken je iemand die zou passen bij deze stageplek, laat het ons weten via stage@feelgoodradio.nl of bel met 0070-2060500.