Restaurant ’t Ganzenest krijgt ook dit jaar Michelinster

Restaurant ’t Ganzenest krijgt ook dit jaar Michelinster

Restaurant ’t Ganzenest in Rijswijk heeft ook dit jaar weer een MICHELIN ster gekregen. En dat krijg je niet zomaar. Alleen degenen die de beste producten gebruiken, de technieken beheersen, de smaak en de verfijnde keuken beheersen en, het allerbelangrijkste, consistent zijn komen er voor in aanmerking. In Nederland hebben dit jaar 122 restaurants een Michelinster gekregen.

Ontspannen ervaring met Franse keuken
Restaurant ’t Ganzenest in Rijswijk in Rijswijk staat bekend om zijn verfijnde Franse gerechten. Het restaurant wil hun gasten op de eerste plaats zetten en een ontspannen ervaring bieden, vaak weg van de drukte van de grote steden. Deze nieuwe aanpak maakt de lijst van sterrenrestaurants dit jaar extra interessant en gevarieerd.

Traditie voortzetten
Vroeger werd het geleid door de beroemde chef Harry Visbeen, maar tegenwoordig is Erik Tas de chef-kok. Hij zet de traditie voort, maar geeft er zijn eigen creatieve draai aan. Tas is trots op zijn team en zei eerder al: ‘Ik ben misschien wel het gezicht van de zaak, maar we hebben er met zijn allen voor gevochten.’

Koken met passie
Erik Tas is blij met de erkenning die ze krijgen: “De erkenning is voor wie ze zijn, wat wij doen en waar wij voor staan. Bij ’t Ganzenest krijg je fantastisch lekker eten en hebben we goede gastheren en gastvrouwen rondlopen. Daarnaast hebben we een mooie wijnkaart met fantastisch mooie wijnen. Daar hebben we heel erg op gefocust, want naast koken en ondernemen is mijn passie wijn”, zo verklaarde hij eerder tegenover Entree Magazine.