Veteranenborrel in Pijnacker-Nootdorp 🗓

Veteranenborrel in Pijnacker-Nootdorp 🗓

ical Google outlook Agenda Nieuws Pijnacker-Nootdorp

Om erkenning en waardering te tonen aan de veteranen wordt er op 18 oktober een veteranenborrel gehouden op de Emmastraat in Pijnacker-Nootdorp. De gemeente Pijnacker vindt dat er een speciaal moment moet zijn om de oud-militairen te eren voor hun goede daden tijdens de tweede wereldoorlog maar ook de verschrikkelijke momenten die zijn voorgevallen mogen worden besproken.

Niet de eerste borrel
In 2021 werd er ook een veteranenborrel georganiseerd in Pijnacker-Nootdorp. Bij deze borrel kregen de veteranen ook een penning voor de hulp en steun die zijn geboden bij de oorlog die meer dan 80 jaar geleden begon.

Planning van de veteranenborrel
Na een welkomstwoord van de burgermeester is er tijd voor de veteranen om met elkaar te praten. Zo kunnen ze herinneringen ophalen van de missies en dingen die ze hebben meegemaakt tijdens de tijd van de oorlog. Op deze manier kunnen ze ook nieuwe banden smeden maar elkaar ook helpen met het verwerken van herinneringen. Dit kan dan onder het genot van een hapje en een drankje.

Locatie
De borrel wordt gehouden op 18 oktober van 16:00 tot 18:00 op de Emmastraat 165 in Pijnacker. Indien u een veteraan bent en graag bij de borrel aanwezig wil zijn kunt u een mail sturen op kabinet@pijnacker-nootdorp.nl